GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 300,-
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Om Guldsmed Fru Larsen

Butikken ligger på hovedgaden i Assens og den har ligget der i over 30 år. Jeg overtog den fra min far (tidligere Guldsmed Bent Larsen) og har arbejdet her i over 25 år.

 

Jeg designer selv smykker og samarbejder med værkstedet, med mine design og reparation af gamle smykker.

Jeg har et bredt sortiment i butikken til alle lejligheder, og vil også gerne være behjælpelig med at skaffe evt. andre smykker, hvis jeg har mulighed for det.

 

Mine egne design er feminine, men jeg elsker at dreje det over i den rustikke stil, så det både kan bruges til hverdag og fest.

Min inspiration får jeg fra messer i udlandet, naturen, men også fra daglidagen hvor vi alle gerne vil give noget med mening eller en god historie.

 

Mine skytsengle har jeg solgt i snart 10 år og er blevet en af mine bestsellert.  Både Gabriel og Michael er lavet i forbindelse med at mine 2 piger skulle flytte eller ud at rejse, historien står under Skytsenglene.

 

Som noget nyt, har jeg lavet et samarbejde med min lillebror Søren som er guldsmed. Serien kalder vi Rusca og er en enkel serie. Den kan udbygges med flere detaljer eller graveringer, og der kan også sættes ædelstene i.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.